Mededeling kliniek Sint Willebrord

willebrord

Sint Willebrord, 26 april 2017

Geachte klant,

Per 8 mei 2017 gaan wij onze werkwijze in onze vestiging in Sint Willebrord aanpassen.

Vanaf die datum gaan wij daar, net als in onze hoofdvestiging in Etten-Leur, uitsluitend op afspraak werken. Dit betekent voor u nauwelijks nog wachttijden en daardoor voor uw huisdier veel minder stress.

We plannen de afspraken in Sint Willebrord om te beginnen van 13.30 tot 14.30 en van 17.00 tot 18.00 uur. Naar behoefte zullen deze tijden worden uitgebreid. Voor het maken van een afspraak kunt u tussen 13.00 en 18.00 uur bellen met 0165-382470 of met onze vestiging in Etten-Leur van 08.00 tot 18.30 uur op 076-5012928.

Buiten de openingstijden van onze vestiging in Sint Willebrord staat de telefoon doorgeschakeld naar onze vestiging in Etten-Leur. U kunt onze praktijk of de dienstdoende dierenarts dus altijd bereiken!

Moet uw huisdier onder narcose behandeld worden of voor langere tijd worden opgenomen dan doen we dat vanaf 8 mei ook uitsluitend in Etten-Leur. Onze faciliteiten zijn daar uitgebreider en door alle ingrepen daar te verrichten kunnen wij onze zorg nog verder optimaliseren.

Het zal even wennen zijn dat er geen inloopspreekuur meer gehouden wordt maar wij denken dat het op afspraak gaan werken zowel voor u als voor ons een verbetering van onze zorg is.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht dan horen wij het graag via info@dierenartsenwb.nl . U mag ons natuurlijk ook gewoon bellen.

 

Het team van Sterkliniek Dierenartsen West-Brabant