Ons Team

Graag stellen wij u voor aan ons team van dierenartsen, paraveterinairen en ondersteunend personeel:

Ivo van Oosterhout, dierenarts

Mijn naam is Ivo van Oosterhout, hier op de foto met mijn hondje Matisse. Ik ben inmiddels al 24 jaar werkzaam in onze praktijk. U zult mij wat minder vaak zien omdat ik me vooral veel bezig houd met de behandeling van dieren met keel-, neus- en oorproblemen die door andere dierenartsen naar mij worden verwezen voor verder onderzoek en behandeling.
Ivo van Oosterhout met Matisse

Margriet Bosch, dierenarts

Hallo, ik ben Margriet Bosch, gezelschapsdierenarts bij de Dierenartsengroep West-Brabant. Ik werk hier sinds februari 2000. Daarvoor was ik werkzaam als landbouwhuisdierdierenarts met wat spreekuren gezelschapsdieren in De Groepspraktijk Diessen. Ik ben in 1988 Diergeneeskunde gaan studeren in Utrecht, en ben in 1997 afgestudeerd met als differentiatie grote huisdieren. Ik ben 3 maanden op stage geweest in Zweden voor een onderzoek. Ook heb ik jaren meegeholpen aan de organisatie van “De dag van het aangespannen paard” in Utrecht. Sinds het begin van mijn werkzaamheden in Etten-Leur heb ik, door vele cursussen en van mijn collega’s, veel kennis opgedaan over de gezelschapsdieren. Ik werk nu dus al 15 jaar in de gezelschapsdieren en doe dit met veel plezier. In de tussentijd ben ik getrouwd en heb ik twee kinderen gekregen, de reden waarom ik parttime werk. Thuis heb ik mijn hobby in het vee voortgezet met 3 mrij-koeien en 2 trekpaarden. Daarnaast hebben we nog kippen, konijnen, 2 spinone italiano honden en 2 huis-tuin-en-keuken katten die als vondeling op de praktijk waren afgezet.

Gijs van Roosmalen, dierenarts

Mijn naam is Gijs van Roosmalen, afgestudeerd in 2006 aan de  Rijksuniversiteit Utrecht, afdeling gezelschapsdieren. Door middel van diverse stages, bijscholingen ,en een internship aan the university of california in Davis USA, heb ik behoorlijk wat extra kennis opgedaan op het gebied van de bijzondere dieren, in het bijzonder de kleine zoogdieren en reptielen. Ik ben sinds 2008 werkzaam als dierenarts voor de gezelschapsdieren bij Sterkliniek Dierenartsen West-Brabant. Naast mijn werkzaamheden bij honden en katten ben ik dus speciaal geinteresseerd in de bijzondere dieren en vogels en heb ik inmiddels de nodige ervaring in de laparoscopische chirurgie opgedaan.
Gijs van Roosmalen met Gibbs en Dino

Hugo van Duijn, dierenarts

Mijn naam is Hugo van Duijn. Naast echtgenoot, vader van drie zonen en baasje van twee honden en twee katten ben ik ook sinds 1989 dierenarts. Ik behandel alleen gezelschapsdieren en werk sinds 1998 bij Dierenartsengroep West-Brabant. Ik streef ernaar “beestjes en baasjes” zo goed mogelijk van dienst te zijn. Beeldvorming (röntgen en echo) heeft naast laparoscopisch opereren mijn speciale interesse. In mijn vrije tijd doe ik ook aan beeldvorming maar dan in de vorm van potloodtekeningen. Hiervan hangen er diversen in onze wachtkamer. Verder fiets ik graag een stukje op de racefiets en schreef ik het boekje “zijn we niet te vroeg ?”. Het boekje is ontstaan naar aanleiding van het inslapen van mijn eigen hond en gaat dan ook over dit wat minder vrolijke deel van mijn beroep. Iedere diereigenaar krijgt er echter mee te maken en het voelt goed als ik dan iets kan betekenen met dit boekje.
IMG_1931

Scato Lens, dierenarts

Mijn naam is Scato Lens. Ik ben in 2008 afgestudeerd in de richting gezelschapsdieren. Ik ben sinds 2008 werkzaam bij deze praktijk en ik behandel alleen gezelschapsdieren. Ik heb me toegelegd op de interne geneeskunde en kattengeneeskunde. Ik ben getrouwd en ons huishouden wordt gecomplementeerd met onze prachtige en eigenwijze kater Pufu.
Scato Lens met Pufulet

Edwin Visser, dierenarts

Mijn naam is Edwin Visser. Binnen onze praktijk houd ik me bezig met de landbouwhuisdieren. Melkvee en paarden hebben daarbij mijn speciale interesse. Naast mijn werk als praktiserend dierenarts vervul ik diverse bestuursfuncties die verband houden met de melkveehouderij.
Edwin Visser met Happy

Liesbeth Laar, officemanager

Hallo ik ben Liesbeth Laar. Sinds januari 1988 werk ik bij Dierenartsengroep West-Brabant, aanvankelijk als dierenartsassistente. Ik ben hier in 1988 als enige dierenartsassistente voor 4 dierenartsen begonnen maar inmiddels werken hier 8 dierenartsen en 10 assistentes Vanaf 2001 ben ik hier op de praktijk om- en bijgeschoold tot office-manager. Ik ben gek van engelse bulldoggen. Mijn eigen bulldog heet James. 
Liesbeth Laar met James

Lindie, paraveterinair

Hallo, ik ben Lindie Jongeneelen-Ros. Ik ben werkzaam bij Dierenartsengroep West-Brabant sinds mei 2008 als paraveterinair. Ik verricht meerdere taken op de praktijk zowel bij de Gezelschapsdieren als bij de Landbouwhuisdieren. Naast natuurlijk de honden en katten ben ik ook zeer geinteresseerd in konijnen en knaagdieren. Ik heb zelf 2 honden genaamd Jessie en Jingle. Het zijn beide Shelties. Vroeger heb ik met beide honden nog gesport en met Jessie zelfs wedstrijden Flyball gedaan. Helaas heb ik hiermee moeten stoppen. Ik werk met veel plezier op deze praktijk en hoop nog lang hier iedereen van dienst te kunnen zijn.
IMG_1372

Conny, paraveterinair

Hoi, ik ben Conny Lauwen en heb de opleiding tot paraveterinair gevolgd bij de LOI in 1992. Al tijdens mijn stageperiode kreeg ik een vaste aanstelling op “de Dagelhof” zoals de praktijk toen nog heette, nu Diergeneeskundig Centrum West Brabant. Zo’n 20 jaar ben ik er nu alweer werkzaam, waarvan de laatste 4 jaar het vaste vertrouwde gezicht van de dependance in St Willebrord. Een kleinschallige gezellige dorpspraktijk waar we nog met spreekuren werken en verschillende operaties verrichten. Ik doe daar alle voorkomende werkzaamheden, van balie en telefoon, assisteren in spreekkamer en bij operaties, tot het schoon houden van de praktijk. De zorg voor de dieren komt bij mij op de eerste plaats, maar ook met hun baasjes en bazinnetjes heb ik graag van doen en heb het dan ook reuze naar mijn zin daar. Ik neem de tijd voor onze clënten, wat ze erg waarderen en wordt zodoende niet alleen in de praktijk maar ook daar buiten herkent en ben ik vaak een aanspreekpunt als het om hun huisdier gaat. Dit alles geeft mij veel voldoening in mijn werk en hoop dan ook dat ik dit nog lang met plezier mag blijven doen. Zelf heb ik ook verschillende huisdieren waaronder ons hondje Banjer de Border Terrier, 4 poezen en de bijen. Mijn man die imker is, verzorgt de bijen, ik help hem o.a met het slingeren van de honing en de verkoop daarvan, tot het houden/geven van lezingen over de bijen en de imkerij aan belangstellenden. Mijn verdere hobby’s zijn: met Banjer naar de hondencursus bij “De Rakkers”in Etten-Leur, en het beoefenen van de handboogsport.
Conny met Banjer

Anita, paraveterinair

Ik ben Anita de Rover-Timp, sinds 1997 werkzaam als paraveterinair bij deze praktijk. Ik heb als kind altijd geroepen dat ik dierenartsassistente wilde worden en daar zijn we dan, nu alweer 16 jaar werkzaam bij Sterkliniek Dierenartsen West-Brabant. Daarnaast heb ik ook nog de opleiding honden trimmen gedaan. Ik vind het werk nog steeds heel leuk, in een dierenartsenpraktijk gebeurt er altijd wel wat, er is geen dag hetzelfde. U vindt mij het meest aan de balie en aan de telefoon, het contact met de eigenaren van de dieren vind ik wel heel erg leuk. Daar ik zelf in Etten-Leur ben opgegroeid komen er heel veel, voor mij bekende mensen in de praktijk. Mijn eigen beestenboel is aardig uitgedund. Ik ben begonnen in 1993 met 2 perzische katten die 13,5 en 17 jaar zijn geworden. In 1998 kwamen daar 2 jack russells bij waarvan Boy 13,5 is geworden. Dazzle waarmee ik hier op de foto sta is helaas in 2013 ook overleden. We hebben een goed team assistentes waarvan er een aantal nog langer werken dan ik. Dat is wel uniek vind ik, zeker in vergelijking met andere praktijken; er loopt heel veel ervaring rond in onze praktijk.
Anita met Dazzle

Carissa, paraveterinair

Mijn naam is Carissa van de Riet. Sinds 2001 ben ik werkzaam als dierenartsassistente bij Dierenartsengroep West-Brabant. Als klein meisje was ik al gek van dieren. En stond al snel vast dat ik later iets met dieren wilde gaan doen. Ik heb de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente gevolgd bij de LOI. Dit is zo ongeveer het mooiste beroep wat er is en we hebben een fijn team. Mijn werk is heel gevarieerd: assisteren bij operaties, verzorgen van de opnamepatiënten, medicijnen klaarmaken, en u te woord staan aan de balie of telefoon. Kortom, afwisseling genoeg, wat voor mij het werk erg leuk maakt. Ik hoop dit dan ook nog vele jaren met plezier te kunnen doen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin en de beestenboel.
Carissa met Max

Marie-Louise, paraveterinair

Ik ben Marie-Louise Franken-Scheepers  en ben paraveterinaire bij Dierenartsengroep West-Brabant. Ik ben op 1 april 1990 begonnen bij Dierenkliniek Klein Etten-Leur in de Stationsstraat . Op 1 april 1998 is deze praktijk gefuseerd met de Dagelhof en ben ik samen met dierenarts van Duijn meegegaan . Ik doe alle voorkomende werkzaamheden in de praktijk van OK tot balie en doe dit al jaren met veel plezier. Sinds 2000 doe ik dit parttime na de komst van onze 3 dochters.Wij hebben zelf 1 paard en 3 pony’s  een hond en 2 konijnen, en ook het tuinieren is een grote hobby van mij.
Ik doe mijn werk met veel plezier en hoop dit nog lang te kunnen doen.
Marie-Louise met Vivace

Judith, paraveterinair

Hallo, ik ben Judith en ik werk sinds 1993 op de praktijk. Ik ben begonnen voornamelijk als OK-assistente maar heb me in de loop der jaren met enthousiasme in alle andere voorkomende aspecten van dit werk verdiept en hou me bezig met de apotheek en de daar bij behorende bestellingen, ik verzorg samen met een collega de puppy party’s en de puppy consultatie’s en ik ben sinds 2011  veterinair voedingsconsulente, dus voor al uw vragen over voeding voor uw huisdier kunt u bij mij terecht. Zelf heb ik 1 hond en 2 katten en vind u mij in mijn vrije tijd in de tuin of met de hond aan de wandel.
Judith met Marley

Lieke, paraveterinair

Hallo, ik ben Lieke Zagers. Sinds januari 2009 ben ik werkzaam bij deze praktijk. Nadat ik de opleiding schoonheidsspecialiste succesvol heb afgerond, kwam ik tot de conclusie dat dit niet “mijn ding” was. Hierna ben ik de opleiding paraveterinair gaan doen, wat veel beter bij mij past. Het leuke aan dit werk is dat het zeer afwisselend is. De ene keer assisteer ik bij operaties, de andere keer help ik klanten telefonisch of aan de balie, geen dag is hetzelfde. Ik hoop dat ik dit werk nog vele jaren met plezier kan doen. Van huis uit ben ik opgegroeid tussen de Siberische Husky’s. Nu heb ik een kat Miesje en heb ik een paar terrariums met kikkers.
Lieke met Virgin

Debbie, paraveterinair

Mijn naam is Debbie Hermes en ben werkzaam als paraveterinair. In 2010 ben ik begonnen als stagiaire bij de Dierenartsengroep West-Brabant en ben er zo tussen gerold. Na een aantal jaren bij de gezelschapsdieren, heb ik me sinds kort verdiept in de landbouwhuisdieren en paarden sector. U zult mij daarom elke ochtend bij de landbouwhuisdierenbalie vinden. Ik ben opgegroeid met honden, katten en konijnen en hobbymatig wat geiten, paarden en kippen, waar mijn passie voor dieren is ontstaan. Daarnaast heb ik in 2016 mijn trimdiploma behaald en heb naast de praktijk ook nog een eigen trimsalon, wat voor mij de perfecte combinatie is.

Ana, interieurverzorgster

Hallo, ik ben Ana Monteiro Snepvangers, geboren in Portugal en woonachtig in Nederland sinds1988. Getrouwd en moeder van 3 kinderen die allemaal al volwassen zijn. Als huisdier heb ik nu een kat die Mimi  heet, een ondeugend beest  maar we hebben er veel plezier van . Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Sterkliniek Dierenartsen West-Brabant  als interieurverzorgster. Ik ben er  elke dag om te zorgen dat alles schoon is voor de dieren en natuurlijk ook voor  de mensen.
026