Tarieven

kosten-dierenverzekering

U kunt altijd informeren naar de actuele tarieven. Wij staan u graag te woord. Voor een specifieke behandeling kan er vrijblijvend een kostenraming voor u worden gemaakt. Alle behandelingen inclusief operaties dienen direct afgerekend te worden. In verband met uw en onze veiligheid gaat onze voorkeur uit naar pinnen. Daarnaast houden wij de mogelijkheid om ook contant af te kunnen rekenen.

Waarom verschillen tarieven tussen dierenartsen?

Zoals in ieder bedrijf moeten ook in een dierenkliniek de kosten opgebracht worden door de opbrengsten. Doordat er verschillen bestaan tussen de verschillende dierenklinieken ontstaan er ook verschillende kosten. Hierbij valt te denken aan: nascholingsniveau personeel, opleidingsniveau personeel, ervaring personeel, chirurgische faciliteiten, diagnostische faciliteiten, kwaliteitsniveau dienstverlening, aanwezigheid spoeddiensten, kwaliteit gebruikte producten, inkoopmogelijkheden, etcetera, etcetera. Uiteindelijk zal de cliënt de geleverde kwaliteit moeten afzetten tegen de berekende prijs.

Behandelingskosten

De kosten van de behandeling van een huisdier kunnen enorm oplopen. Behandeling van een hartprobleem, een gecompliceerde botbreuk, suikerziekte of een tumor, het kan allemaal, maar de kosten kunnen daarbij zo oplopen dat u van behandeling moet afzien. Het is daarom zeer aan te raden om een afweging te maken of het in uw geval verstandig is een verzekering af te sluiten voor de kosten van een ongeval of ziekte

Huisdierverzekering iets voor u?

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier. Onze partner Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdierenverzekeringen. Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken. Vergelijkdirect.com vergelijkt meer dan 15 huisdierenverzekeringen op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode van uw huisdier. In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.

Wilt u starten met het vergelijken van huisdierenverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden voor uw hond of kat? Start hier met vergelijken:

Loading poll...